#InkluLab videoteka: Radionica „Konflikti i kako ih riješiti”

Radionicu pod vodstvom Petra Kraljevića pod nazivom ‘Konflikti i kako ih riješiti’ sada možete poglesati na našem YouTube kanalu.

Interaktivna radionica/edukacija uključila je rad s grupom od 5 korisnika udruge koji i inače sudjeluju u aktivnostima poludnevnog boravka. Aktivno smo razgovarali s korisnicima koji su često svjedoci niza konfliktnih situacija i potaknuli ih da sami otvoreno iznose uzroke konfliktnih situacija.

O voditelju: 
Petar Kraljević, rođen u Rijeci (1949.). Osnovnu školu i gimnaziju završio u Zagrebu. 1968 g. upisuje na Filozofskom fakultetu u Zagrebu psihologiju kao A predmet te sociologiju kao B predmet. Od godine 1978. zaposlen u Centru za socijalnu skrb, na odjelu za brak i obitelj te na maloljetničkoj problematici. 2010. g. postaje predsjednik Udruge za podršku osobama s intelektualnim oštećenjima Grada Zagreba. U rad Udruge uključuje specijalizirane osobe za rad sa starijim osobama s intelektualnim oštećenjima. Ujedno je i predsjednik Udruge TESA, telefon za psihološku pomoć, koja postoji 30 godina. Aktivno sudjeluje kao individualni i grupni terapeut.