#InkluLab videoteka: Edukacija o radu i postignućima Udruge za podršku osobama s intelektualnim oštećenjima Grada Zagreb

Ovdje možete pregledati cijelu radionicu i prezentacija Karmen Puškar pod nazivom Edukacija o radu i postignućima Udruge za podršku osobama s intelektualnim oštećenjima Grada Zagreba, koja se održala u sklopu konferencije „#InkluLab – OSI i IO nisu nepoznanice”.

O voditeljici: 
Karmen Puškar, bacc. phisyioth., buduća magistra fizioterapije, bivša je volonterka Udruge,  sa stručnim znanjem iz područja fizioterapije i interesnim područjem rada u razvojnoj fizioterapiji, konkretnije o specifičnostima razvoja i rada s populacijom osoba s intelektualnim i senzornim poteškoćama. Studij fizioterapije završila je na Zdravstvenom veleučilištu u Zagrebu, diplomirala je 2018. godine, a 2019. godine upisala diplomski studij fizioterapije na Fakultetu zdravstvenih studija u Rijeci. 2020. godine položila je stručni ispit iz područja fizioterapije, nakon uspješno završenog pripravništva. U Udruzi radi kao administrator i koordinator aktualnih programa, dok bi kroz buduće programe voljela provoditi stručne radionice s korisnicima radi poboljšanja njihovih perceptivno-motoričkih, kognitivnih, senzoričkih, vizualno-spacijalnih te adaptivnih vještina u multisenzornom okruženju. Poluprofesionalno se bavi egipatskim stilom klasičnog i folklornog orijentalnog plesa već 15 godina, vodi svoju plesnu školu orijentalnog plesa te rekreativnu medicinsku gimnastiku. Nastupala je na brojnim nacionalnim i međunarodnim festivalima na kojima je u grupnoj i solo kategoriji osvajala brojne nagrade.