#Inklulab predstava “Potraga za vremenom” (21.5.2022) – online

Predstavu “Potraga za vremenom” su kreirali sami izvođači, uz asistenciju i mentorstvo profesionalnog režisera i glumca.

Radnja predstave prati avanture inženjera Zemljanina Đure i princeze Kazaljčice s planete Pješčanih Satova koji, u potrazi za mladošću, posjećuju planete Safarija, Srca, Bubnjeva i Mode. Njihovo epsko putovanje ima sretan završetak, a da li su pronašli mladost – saznajte iz video snimke.

POTRAGA ZA VREMENOM IZVOĐAČI (članovi popularnog kluba “Vjeverice”): Nataša Tisanić, Vedran Vranar, Božena Simatović, Mija Sertić, Samija Zaydan, Evica Perković, i Roko Ševerdija

REŽIJA Kristijan Ugrina, akad. glumac Lovro Krsnik, akad. režiser, Roko Ševerdija, asistent režije

PREMIJERA 21.5.2022. u 18h, Velika dvorana Centra za kulturu Trešnjevka

PARTNERSKE ORGANIZACIJE Radiona: https://radiona.org/ (nositelj projekta) Udruga za podršku osobama s invaliditetom Grada Zagreba (i klub Vjeverica): https://osiozg.hr/ Centar za kulturu Trešnjevka: www.cekate.hr Projekt je financiralo Ministarstvo kulture Republike Hrvatske, u sklopu “Poziva za predlaganje programa koji omogućuju pristup i dostupnost kulturnih sadržaja za osobe s invaliditetom i djecu i mlade s teškoćama u razvoju”.