InkluLAB radionica na programu ReStart – putem (re)kreacije u Đakovu

Radiona.org sudjeluje s glazbenom radionicom pod vodstvom Ane Horvat i Deborah Hustić na događanju pod nazivom ReStart – putem (re)kreacije u subotu, 9. srpnja 2022. od 14 sati na Sovskom jezeru kod Đakova na poziv na poziv ARLA udruge za promicanje urbane kulture u čijoj se organizaciji slična događanja odvijaju već nekoliko godina u Đakovu i okolici.

ReStart je outdoor festival koji se prvi put održao u šumi Zokovica, a svoje drugo izdanje doživjet će na Sovskom jezeru.

Ideja ovog okupljanja je susret čovjeka s prirodom, sa samim sobom i sa svojom okolinom. Dobrodošli su svi kojima se svidi, bez obzira na dob.

Imat ćete priliku sudjelovati na raznim radionicama, odmarati se, prakticirati yogu, meditirati, upoznati bars tehniku, doživjeti zvučnu kupku, sudjelovati na jam sessionu na eksperimentalnim instrumentima, slikati, pisati, šetati prirodom, pripremati hranu, slušati glazbu, vidjeti fire performans i još mnogo toga. Povedite i djecu i kućne ljubimce, uživanje je zagarantirano za sve. ❤

Posebno nam je drago što je program socijalno inkluzivan, odnosno što će dio sadržaja biti specifično namijenjen i osobama s intelektualnim poteškoćama. Više o programu #InkluLAB pročitajte na njihovom webu: https://inklulab.eu/